Науково-педагогічні працівники, студентська молодь, випускники та гості університету зібралися у мистецькому центрі закладу, аби привітати рідну альма-матер зі святом.

Висловити подяку та засвідчити свою повагу найстаршому навчальному закладу Вінниччини завітали Міністр економічного розвитку та торгівлі України Петро Порошенко, заступник голови обласної державної адміністрації Любов Спірідонова, голова обласної Ради Сергій Татусяк, Вінницький міський голова Володимир Гройсман, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк, представники АПН України.

Сьогодні у Вінницькій області 80% керівного складу, особливо у гуманітарному блоці, – це найкращі випускники Вінницького державного педагогічного університету. І хочу щиро подякувати вам за ту сміливість і прогресивну думку, яка народжується у стінах вашого навчального закладу і служить укріпленню демократичності й розвитку Української держави».

В дарунок від обласної влади університет отримав плазмовий телевізор.

Як ми повідомляли раніше, 5 жовтня,  Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського святкує своє 100-РІЧЧЯ!!!



Переглядів: 4635
Поширень: 0