Центр обслуговування платників податків у Вінниці відвідала президент АППУ Валентина Арбузова

Сервісний центр має зручну структуру, а саме – в одному місці зосереджені всі необхідні послуги: надання адміністративних послуг, реєстрація, консультування, прийом звітності, видача довідок, проведення звірок. Створені належні умови з вільним та зручним доступом для осіб з обмеженими можливостями.

Валентина Арбузова також зустрілась із керівним складом податкової служби області. Виступаючи перед податківцями Вінниччини, Президент Асоціації висловила побажання, щоб співпраця влади та бізнесу у регіоні була продуктивною для обох сторін, а сумлінне ведення бізнесу стало комфортним.

Ірина Зленко та Валентина Арбузова

Голова ДПС у області Ірина Зленко запевнила керівника організації, що податківці області і надалі вивчатимуть громадську думку, адже досягти рівня надання послуг за європейськими стандартами можливо лише при кваліфікованому обслуговуванні платників податків. Нагадаємо, що на Вінниччині у кожному центрі обслуговування податків є спеціальна скринька для скарг та пропозицій.

Як ми повідомляли раніше, на Вінниччині податківці разом з підприємцями розглянули практичні питання застосування норм Податкового кодексу.



Переглядів: 5224
Поширень: 0