Навички правил безпеки та поведінки на дорозі потрібно прищеплювати щойно дитина починає ходити, переконані в Державтоінспекції Вінниччини. Ось і виховну роботу серед дітей потрібно проводити ще з дитячого садочка. Саме у війці його вихованців формується свідомість, тож важливо закласти фундаментальні основи, які допоможуть у подальшому дитині правильно орієнтуватися у процесі дорожнього руху з усіма правилами його безпеки. Саме так пояснюють правоохоронці свій візит до дитячих садочків міста Вінниці.

- Найближчим часом ми відвідаємо усі дошкільні дитячі заклади з метою проведення профілактичної роботи серед малюків, - запевнив начальник Управління ДАІ УМВС у Вінницькій області полковник міліції Павло Солоненко. – Сьогодні ми відвідали садочки №26 і №36 міста Вінниці, привезли дітям цікаві мультиплікаційні фільми та тематичні книжки, в яких наочно показані правила безпечної поведінки на дорозі. І хоча рівень знань малюків зводиться до елементарних, які забороняють самостійно переходити проїзну частину дороги, тому їх безпека напряму залежить від сумлінного виконання правил дорожнього руху дорослими. Тематична книжка «Абетка дорожнього руху» допоможе дітям навчитися не тільки читати, а й правильно орієнтуватися у дорожньому русі.

Отримавши книжку, малюки одразу стали розглядати повчальні малюнки та ділитися враженнями.

Перегляд мультиплікаційних фільмів супроводжувався активним реагуванням на події, які розгорталися на екрані. Тож урок засвоєно. Попереду у правоохоронців Вінниччини безліч планів, спрямованих на попередження дитячого травматизму на дорозі.



Переглядів: 5236
Поширень: 0