ДТП

24 жовтня о 6.40 год на автошляху Житомир-Вінниця водій автомобіля "Івеко" Р., 1975 р.н., житель м. Луцьк допустив наїзд на пішохода К., 1988 р.н., жительку с. Райки, внаслідок чого, остання від отриманих травм на місці пригоди загинула.

Труп направлено на сме. Автомобіль поставлено на арештмайданчик.

24 жовтня о 21 год. в смт. Сутиски по вул. Леніна біля магазину "Автосвіт" невідомий водій автомобіля "ВАЗ-2105" або "ВАЗ-2107" світлого кольору з причіпом допустив наїзд на пішохода А., 1959 р.н., жительку смт. Сутиски, та з місця пригоди зник. Внаслідок ДТП, остання отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та рваної рани бедра і госпіталізована в хірургічне відділення тиврівської црл.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами, начальником ДАІ області, начальником гніванського МВ, працівниками УДАІ області, СВ, СКР та НДЕКЦ встановлено, що наїзд скоїв водій автомобіля "ВАЗ-2104" Ч., 1980 р.н., житель смт. Стрижавка Вінницького району. Автомобіль поставлено на арештмайданчик.

Дорожньо-транспортна пригода сталась на ділянці заокруглення дороги. Водій «жигулів» на повороті не впорався з керуванням і виїхав на обочину, де йшла 53-річна жінка і вела велосипед, зачепивши її причепом.

З місця пригоди водій одразу поїхав в напрямку Тиврова. Випадкові перехожі, які стали свідками події, викликали швидку та міліцію.

За 5 хвилин втікача вже розшукували на прилеглій території та у місті Тиврів. На місце ДТП прибув і начальник Управління ДАІ Вінницької області Павло Солоненко. Він дав вказівку повторно оглянути прилеглі території, адже зловмисник утекти далеко не міг. І дійсно, за метрів 500 від місця ДТП втікача було знайдено. Як він пояснив правоохоронцям, совість замучила, тому повернувся назад, але під’їхати ближче не вистачало сміливості.

32-річний чоловік розповів, що автопригоди не помітив, але побачив шматок тканини від джинсів, який зачепився на причепі легковика, з острахом його викинув, і вирішив повернутися назад. Наразі проводяться слідчі дії. Злочин було розкрито за півгодини.

Співробітники ДАІ 24.10.2012 виявили:

  1. Порушень ПДР: - за добу - 277 (з них грубих – 145), - з початку року – 65509;
  2. Затримали нетверезих водіїв: - за добу – 31, - з початку року – 10391;
  3. Найчастіше водії скоюють порушення: - за добу – невиконання вимог дорожніх знаків і розмітки – 79, - з початку року – невиконання вимог дорожніх знаків і розмітки – 19595;
  4. Інспектори запобігли аварійним ситуаціям, які могли призвести до ДТП: - за добу – 0, - з початку року – 133;
  5. Невикористання ременів безпеки: - за добу – 2, - з початку року – 1849;
  6. ДТП з матеріальними втратами: - за добу – 1, - з початку року – 577;
  7. Поставлено за добу транспортних засобів на арешт. майданчик – 28.



Переглядів: 4289
Поширень: 0