Сьогодні вранці сталась аварія на тепломережах по вулиці Володарського та на перехресті вулиць Козицького та Першотравневої. Внаслідок цього від опалення частково було відключено будинки по вулицях Володарського, Кропивницького, Пушкіна та Соборній. Через аварію теплопостачання відключили і у будинках №52 та 62 по вулиці Першотравневій, №6 та 13 по вулиці Козицького, в дошкільному навчальному закладі №13, загальноосвітній школі №3 та лікарні. Начальник відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук каже, що на цих ділянках проводяться ремонтні роботи, які планується завершити до 18:00 29 жовтня.

Також сьогодні без гарячої води опинились будинки №72 та 78 по вулиці Келецькій та дитячий садочок №57. На «Вишеньці» зранку стався порив мережі гарячого водопостачання, втім роботи тривають і подачу гарячої води обіцяють відновити вже цього вечора.

Комунальні служби міста завжди оперативно реагують на будь-які аварійні ситуації, і, відповідно до розпорядження міського голови Володимира Гройсмана, якщо відновлення роботи мереж не вдається забезпечити протягом трьох годин, керівники відповідних підприємств надають пояснення щодо цього випадку і аргументують причини, які завадили виконати роботи відповідно до нормативів. Для ліквідації сьогоднішніх поривів необхідно було дещо більше часу ніж три години, але теплопостачальники оперативно виконали необхідний обсяг робіт і вже ввечері тепло повернеться в будівлі центральної частини міста.



Переглядів: 3170
Поширень: 0