1 листопада о 03.30 год. по вул. Мечнікова, 7, водій автомобіля «Даф» П., 1973 р.н., житель Київської обл. м. Богуслав, скоїв наїзд на пішохода К., 1983 р.н., жителя м. Вінниці. Внаслідок ДТП, К. з тілесними ушкодженнями у вигляді: перелому кісток носа, забій м’ягких тканин обличчя, в стані алкогольного сп’яніння госпіталізований в мкл шмд.

ДТП

01.11.2012 року приблизно о 12.15 години водій мотоцикла марки "Кawasaki grz 400 r",чорного кольору М., 1987 р.н., житель смт. Вороновиця, рухаючись по автодорозі "Вінниця-Немирів" в напрямку м. Вінниця, на відстані 54 метра від повороту на смт. Тиврів, здійснив зіткнення з автомобілем марки "ВАЗ-2102", синього кольору, під керуванням К., 1986 р.н., жителя м. Бершадь, який рухався в супутному напрямку та здійснював розворот в невстановленому місці. Внаслідок ДТП, мотоцикліст М. доставлений в травматологічний пункт мкл шмд м. Вінниця з діагнозом: закритий двохкістковий перелом правої гомілки без зміщення, садна нижньої третини правої гомілки, після надання медичної допомоги відпущений за місцем проживання. Транспортні засоби учасників ДТП доставлені на тереторію арештмайданчика м. Вінниця.

ДТП

Тривають профілактичні заходи по операції «Перевізник – зима – 2012». За десять діб працівники Державтоінспекції перевірили 58 суб’єктів господарювання, які надають послуги з перевезення пасажирів, оглянули 887 автобусів. З їх числа, 63 виявилися технічно несправними. Найпоширеніші недоліки – несправність зовнішніх світлових приладів та «лиса» гума.

Упродовж рейду правоохоронці виявили 332 порушення Правил дорожнього руху, з них 79 – перевезення пасажирів понад встановлену кількість, 154 – відхилення від визначеного маршруту, 7 – перевищення встановлених обмежень швидкості руху, 7 – порушення вимог дорожніх знаків та розмітки, 4 – керування без необхідних документів.

На маршруті Вінниця – Людовка затримано водія, який скористався підробленим маршрутним листом. Маючи за мету уникнути контролю за технічним станом, який проводила Державтоінспекція, водій заповнив раніше проштампований чистий маршрутний лист з печатками вже проведеного передрейсового технічного огляду автобуса і медичного – водія. Таким чином, не пройшовши ні технічного ні медичного оглядів, водій вирушив у рейс. За скоєне на водія складено адміністративний протокол, автобус знято з маршруту та поміщено на арешт майданчик. У перевізника вилучена ліцензійна картка та направлена до Головтрансінспекції, де розглядатиметься питання про позбавлення його права на перевезення пасажирів. Крім того, встановлено, що цей автобус у нічний час зберігався за межами гаражу, що є неприпустимим.

Співробітники ДАІ 01.11.2012 виявили:

  1. Порушень ПДР: - за добу - 251 (з них грубих – 140), - з початку року – 67057;
  2. Затримали нетверезих водіїв: - за добу – 34, - з початку року – 10559;
  3. Найчастіше водії скоюють порушення: - за добу – невиконання вимог дорожніх знаків і розмітки – 74, - з початку року – невиконання вимог дорожніх знаків і розмітки – 20129;
  4. Інспектори запобігли аварійним ситуаціям, які могли призвести до ДТП: - за добу – 1, - з початку року – 137;
  5. Невикористання ременів безпеки: - за добу – 3, - з початку року – 1864;
  6. ДТП з матеріальними втратами: - за добу – 0, - з початку року – 587;
  7. Поставлено за добу транспортних засобів на арешт. майданчик – 27.

 



Переглядів: 4100
Поширень: 0