Вітаючи учасників зібрання М.Джига висловив вдячність усім ветеранам органів МВС за доблесть, відвагу та мудрість у вихованні і навчанні молодого покоління. Він наголосив, що натхненна праця, професіоналізм та досвід продовжують жити й сьогодні, набуваючи нових виявів та вимірів у формуванні кращих традицій української міліції. Старші покоління правоохоронців можуть бути впевненими, що їх багаторічний досвід сповна використовується молодими працівниками органів внутрішніх справ і завжди сприятиме утвердженню миру та спокою в нашій державі.

Він також зазначив, що українська міліція трансформується у нову систему, яка забезпечує безпеку держави та громадян. Висловив бажання, щоб правоохоронні органи були дзеркалом влади, як у поведінці, так і в діях, знаходили розуміння громадян. Особливу вдячність висловив керівному та особовому складу управління внутрішніх справ України у Вінницькій області. Побажав усім здоров’я, натхнення у вихованні молоді у дусі відданості своїй справі, адже міліція – це гарант стабільності в державі.

Від обласної влади заслужених ветеранів та пенсіонерів нагороджено Почесними грамотами облдержадміністрації і обласної ради.



Переглядів: 3617
Поширень: 0