Вітрина магазину солодощів "Roshen"Справжня вистава лялькового театру – інакше це чудо-творіння не назвеш. У п’яти віконечках вітрини магазину ляльки-працівники «рошенки» демонструють поетапно, як виготовляється шоколад. У першому вікні бачимо корабель, який з теплих країв готується у велике плавання, аби привезти найкращі сорти какао. Наступна інсталяція демонструє перший етап виробництва солодкого продукту. Далі перед нами з’являються персонажі, які запаковують у коробки готову продукцію та відправляють її до поціновувачів шоколаду. У наступній вітрині зображено сімейний затишок та добробут – щаслива вінницька родина ласує смачними цукерками. Остання інсталяція досить магічна – тут зображені казкові персонажі та янголята, які живуть у шоколадному королівстві.

Незважаючи на наближення Новорічних свят, такий подарунок вінничанам із ними не пов’язаний, хоча створює теплу родинну святкову атмосферу – розповідає адміністратор кондитерського магазину «ROSHEN» пані Наталя.

Вітрина ця розроблялася у Франції. Майстри над нею працювали протягом року. Вітрина вінницького магазину є унікальною і єдиною в Україні такого роду. Звичайно, в інших магазинах фабрики теж встановлені нові вітрини, але вони розповідають уже зовсім іншу історію, – говорить адміністратор.

Вітрина магазину солодощів "Roshen"

Подарунок вінничанам зробили 12 листопада і в перший день встановлення вітрини біля неї зібралося чимало глядачів. До слова, кожна інсталяція супроводжується відповідною мелодією – у вітрині з кораблем можна почути шум моря та спів чайок. У віконечках, де показують процес виробництва, чути шум устаткування та «голоси» робітників. У вітрині, де зображена щаслива родина, можна почути веселий дитячий сміх. А в останньому віконечку із казковими героями можна послухати спів пташок. Планується, що вітрина буде довгий час радувати вінничан, аж поки у корпорації не виникнуть нові креативні ідеї.



Переглядів: 17686
Поширень: 0