13 листопада о пів на третю годину ночі до міліції зателефонували мешканці багатоповерхівки, розташованої в місті Вінниці по вулиці 50 років Перемоги, та повідомили, що невідомий чоловік б’є ногами автівки, розташовані в дворі будинку.

На місце пригоди негайно прибув наряд працівників міліції, які затримали хулігана «на гарячому». Ним виявився 36-річний непрацюючий житель одного з сіл Вінницького району. Чоловік знаходився у стані алкогольного сп’яніння та намагався втекти від павоохоронців. Що спонукало чоловіка до таких дій, затриманий пояснити не може. Вважає, що в усьому винна горілка – був в стані алкогольного сп’яніння, нічого не розумів.

Після огляду автомобілів, розташованих у подвір’ї будинку, було встановлено, що зловмисник пошкодив дві іномарки «Ford Scorpio» та «Renault 9». Зараз встановлюється сума завданого збитку власникам автівок.

Наразі вирішується питання про притягнення чоловіка до кримінальної відповідальності за ч. 1 ст. 296 КК України (Хуліганство), яка передбачає максимальне покарання до п’яти років обмеження волі.



Переглядів: 3137
Поширень: 0