14 листопада управління ДАІ гостинно відкрило двері для своїх наймолодших друзів – школярів. Навички безпеці на дорогах потрібно привчати з школи, впевнені в Державтоінспекції Вінниччини , а тому до цієї роботи підходять з усією серйозністю. У молодшому віці формується свідомість, тож важливо закласти фундаментальні знання, які убезпечуть їх в подальшому від автопригод на дорозі. А щоб діти краще засвоїли теорію для них підготували мультиплікаційну серію фільмів «Абетка дорожнього руху», де в цікавій, доступній формі школярі пізнають основи безпечної поведінки на дорогах.

Як зазначає начальник служби профілактичної роботи УДАІ підполковник міліції Володимир Мотичко, під час таких занять діти пізнають багато нового - як переходити дорогу, обходити громадський транспорт, де можна їздити на велосипеді, де не варто кататися на роликах і які заходи безпеки потрібно обов\'язково пам\'ятати, щоб не потрапити під колеса автомобіля. Також ми звертаємося до вчителів та батьків - якомога частіше нагадуйте дітям основні правила поведінки на дорозі та транспорті. Не полінуйтеся пройти із дітьми безпечним маршрутом від будинку до школи, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І звичайно, будьте для дітей особистим прикладом зразкової поведінки на дорозі!

Окрім цікавої, пізнавальної лекції діти ознайомилися із спецзасобами, які використовують у своїй роботі вартові доріг та спеціалізованою технікою Державтоінспекції. Також від управління ДАІ області класні керівники отримали «Азбуки дорожнього руху», які допоможуть їм продовжити навчати дітей основним постулатам дорожньої поведінки .

Як ми повідомляли раніше, 13 листопада особисту подяку висловив начальник ДАІ УМВС України у Вінницькій області Павло Солоненко законослухняним водіям. Він нагороджував подяками і книгами тих водіїв, які не порушують правила дорожнього руху на дорозі.



Переглядів: 3331
Поширень: 0