Семінар, який пройде 21 листопада у Вінниці, буде вже четвертим для учасників проекту. Цього разу представники українських підприємств ознайомляться з умовами інвестування у сфері переробки відходів – проектами концепцій для України. До цього учасники знайомились із законодавчими аспектами Польщі та України щодо переробки відходів, потім польська сторона із навчальним візитом відвідала Вінницю та Хмельницький, аби ознайомитись із станом екологічної інфраструктури в державі. Після цього фахівці з Вінниці та Хмельницького їздили до Польщі, щоб перейняти досвід та ознайомитись із напрацюваннями польських компаній, які інвестували свої кошти у сферу переробки відходів.

Основними завданнями проекту «Екооперація» є підвищення обізнаності працівників підприємств у сфері утилізації відходів, а також роз’яснення інвестиційних можливостей малих і середніх українських підприємств у цьому напрямку.

Крім того, упродовж проекту здійснюється обмін досвідом та практикою, яка застосовується у Польщі в сфері поводження з твердими побутовими відходами. Учасники проекту (зокрема, українська сторона) отримають необхідні знання та практичні навички в реалізації інвестицій у сфері переробки відходів. Крім того, польські колеги мають намір надавати підтримку українським підприємствам у розробці матеріалів (зокрема технічної документації та бізнес-плану), які дозволяють ефективно планувати і здійснювати інвестиції у сфері переробки відходів.

Семінар відбудеться цієї середи об 11:00 у конференц-залі готелю «Затишок».



Переглядів: 3155
Поширень: 0