Як ми повідомляли раніше, під час перевірки складських приміщень у м. Вінниці по вул. Папаніна та Короленка працівниками ветеринарної міліції та УДСБЕЗ УМВС виявлено майже 800 кг продукції тваринного походження без відповідних ветеринарних документів та маркування. Також, 27 листопада по вул Чехова працівники міліції в одному зі складських приміщень виявили 8 тонн небезпечної рибної продукції.

І от знову працівниками ветеринарної міліції та управління боротьби з економічними злочинами було виявлено підпільний цех з виробництва напівфабрикатів, що розташувався в складському приміщенні по вулиці Енгельса у м. Вінниці.

Виявлено підпільний цех з виробництва напівфабрикатів

Коли на підпільне виробництво нагрянула міліція там працювало десять жінок. В антисанітарних умовах наймані без жодних договорів працівниці виробляли м’ясні напівфабрикати. Зрозуміло, що про наявність санітарних книжок у людей, які виготовляли м’ясну продукцію для споживачів, годі було сподіватися.

Різноманітну продукцію господиням до столу - котлети, голубці, млинці , фарш та багато іншого тут виготовляли в жахливих антисанітарних умовах.

Жодних дозвільних документів у підприємця, який організував підпільне виробництво, не знайшлося.

Під час перевірки працівники міліції вилучили майже 250 кг продукції тваринного походження та готових напівфабрикатів . Крім того в офісі підприємця вилучили ще 250 кг готової продукції з підробленим маркуванням легальних фірм-виробників Київської області, Калинівського та Тульчинського районів.

Небезпечна продукція збувалася на ринках району області та за її межами. За словами начальника Відділу ветеринарної міліції Павла Дармограя, в діях підприємця вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 227 КК України (Умисне введення в обіг на ринок України небезпечної продукції) .

Такий злочин карається штрафом до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 



Переглядів: 4852
Поширень: 0