Новий рік, як кажуть, уже на носі. У супермаркетах та на ринках Вінниці вже пахне мандаринами. Вже з’явився і «парфум» зелених красунь-ялинок. Прилавками магазинів почали «розповзатися» Змії…. А це знак того, що вінничанам вже потрібно подумати про те, аби придбати у подарунок своїм близьким і друзям символ нового 2013 року .

Перші грудневі дні стали підтвердженням того, що Новий рік не за горами. Кожен із нас вже обдумує новорічне меню (Ну, як і завжди, цим переймаються переважно жінки…..:)). Складає плани, куди ж поїхати на новорічні свята, у чому ж його зустріти…..

Журналісти сайту «Моя Вінниця» вирішили трішки допомогти вінничанам із приготуваннями до Нового року. Ми завітали у гості до вінницького астронома Марії Левченко і дізналися про те, як потрібно зустріти Змію….

- Як і в чому зустрічати 2013 – рік Змії?

- Новий 2013-рік настане 1 січня о 6 год ранку. Тому не потрібно поспішати ховати чи викидати символи старого року. Щоб Дракон не образився, притримайте їх до 10 лютого. Перш за все, Змія не терпить шуму і зайвих рухів. Тому зустрічайте Новий 2013 у невеликому колі своєї родини або друзів.

Марія Левченко

- У це світле і добре свято треба повністю розслабитися і відкинути всі турботи і похмурі думки. В одязі віддати перевагу чорним і темно-синім тонам. Актуальний також і зелений колір. Жінки будуть чарівні в гладеньких, обтягуючих нарядах, що нагадують зміїну, візерунчасту шкіру. Чоловіки внесуть різноманітність у свій костюм за допомогою таких же за фактурою і малюнком краваток. Прикраси краще обирати не блискучі, а скромні. Вони повинні бути вишукані, бажано срібні.

На ялинку у вигляді прикраси можна почепити гроші. Яких більше хочете мати у гаманці, такі і вішайте…

Марія Левченко також розповіла, що до нового року варто приготуватися й енергетично.

Для цього на сковорідку насипте солі і розжарте її. Потім з цією сковорідкою, в якій сіль та із запаленою свічечкою за часовою стрілкою обійдіть свою оселю, обов’язково промовляючи молитву. Під час генерального прибирання не забудьте протерти дзеркало, позбувшись таким чином усього річного негативу, який воно накопичувало.

- Що має бути на святковому столі при зустрічі 2013 року – року Змії?

- Оскільки це рік Змії - любительки розкоші і делікатесів - зустрічати його слід чимось незвичайним. Змія обожнює зайців і кроликів, тому без кролятини на столі не обійтися. Також повинні бути морепродукти, фрукти та овочі. Обов’язково поставте на середину столу гілочку сосни, на Сході вона символізує довголіття. І, звичайно ж, повісьте на ялинку талісман року маленьку Змію - така увага їй підлестить.

За словами вінницького астронома, дарунки мусять бути скромними. Обов’язковим подарунком має бути символ нового року – Змія. Можна також дарувати гроші. А от найкращим подарунком для наших бабусь і дідусів стануть кошенята. Цей подарунок, на думку Марії Левченко, врятує їх від депресій, і вони менше плакатимуть.

 



Переглядів: 8839
Поширень: 0