Перша прес-конференція нового начальника УМВС України у ВІнницькій області

Очільник міліції охарактеризував криміногенну обстановку на Вінниччині та зупинився на головних акцентах в роботі вінницьких міліціонерів.

Було переосмислено діяльність міліції громадської безпеки та зроблено передислокацію нарядів міліції у м. Вінниці по часу та місцю несення служби. Відтепер міліцейські патрулі охоронятимуть правопорядок на вулицях обласного центру до 1-ї години ночі, збільшено кількість автопатрулів, які нестимуть службу цілодобово, що дасть змогу оперативніше реагувати на скоєння правопорушень.

В кожному районному центрі також у вечірній час працюватимуть автопатрулі.

Крім того начальник УМВС зауважив, що в районах області на належному рівні має проводитись робота по інформуванню людей про дільничних, які обслуговують територію, контактні дані чергових частин, місцезнаходження відділів міліції.

Прес-конференція

До 1 березня в населених пунктах області будуть розміщені єдині інформаційні носії, які будуть надавати контактну інформацію міліції місцевим жителям та приїжджим, для того, щоб у будь-якій ситуації можна було звернутися до правоохоронців.

Віктор Русин також озвучив, що вимагатиме від керівників міліцейських підрозділів усіх рівніх належної взаємодії з органами місцевого самоврядування для того, аби знати проблеми громади та знаходити спільні шляхи їх вирішення.

Підсумовуючи сказане, генерал Русин зазначив, що головний принцип роботи міліції – Людина понад усе.



Переглядів: 4141
Поширень: 0