Герой відеосюжету, ще півгодини тому крокував вулицею Порика до відділення банку. Після невдалого падіння його підібрала карета швидкої. Пані, котра супроводжує постраждалого від зими чоловіка - його дружина. Переконує, за п\'ять років, що живуть у Вінниці подібного з ними не траплялося.

Медики кажуть, чоловікові дійсно не пощастило. Травма - складна, в лікарні - на довго. Пацієнт, до останнього сподівався - обійдеться синцями. Рентгензнімок - категоричний. Операція - ось що врятує ногу.

Після появи снігу, кажуть в лікарні, кількість пацієнтів у травматолога дійсно зросла. Проте говорити, що їх занадто багато - не виправдано. За добу до відділення потрапляють понад сім десятків осіб, це навіть далеко не вдвічі більше. Медики констатують, здоров\'я - це перш за все - обережність. Лікарі наголошують, поради - не на вітер. Їх потрібно дотримуватися. Втім, для найнеслухняніших повідомляють: травмпункт працює цілодобово та без вихідних, тому в разі необхідності візит до фахівця відкладати на потім не варто. Подробиці у відеосюжеті.



Переглядів: 2979
Поширень: 0