конкурс

Конкурс проводився упродовж листопада - грудня і був приурочений професійному святу правоохоронців, який відзначали 20 грудня. У цей же день почесне журі конкурсу, до якого увійшло керівництво обласної ДАІ, підвело підсумки. Одразу було відібрано близько двохсот кращих робіт, з яких в адміністративному приміщенні Управління Державтоінспекції було створено дитячу галерею, яка працюватиме до кінця новорічних та різдвяних свят. Для школярів Вінниччини у цей період організовуються Дні відкритих дверей, під час яких діти мають можливість оглянути галерею, ознайомитися зі спеціальною технікою ДАІ, перевірити свої знання з Правил дорожнього руху.

Метою конкурсу було залучити якомога більшу кількість дітей і юнацтва до вивчення правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях та у транспорті, прищеплення підліткам поваги до професії правоохоронця і формування у них позитивного іміджу інспектора ДАІ. Обласний конкурс охопив усі регіони області. У ньому взяли участь понад дві тисячі дітей віком від 3-х до 16 років.

конкурс

Особливістю конкурсу стало те, що він розширив свої межі і дозволив дітям позмагатися не тільки у майстерності гарно малювати про безпеку дорожнього руху, а й писати вірші, твори, ліпити із пластиліну та з іншого природного матеріалу, вишивати, випалювати по тканині і дереву та інш. Ось тому він став конкурсом дитячої творчості. Ось де можна було побачити безмежний талант юних подолян! Справжнє диво! Роботи з районів та міст області надходили організовано і лише кращі з кращих.

Переможці обласного конкурсу були запрошені на свято Новорічної ялинки до театру ім. Садовського. Під час святкового дійства юні дарування були заохочені керівництвом УДАІ УМВС дипломами та цінними подарунками: DVD - плеєрами та програвачами.

нагородження переможців конкурсу

Гарний дарунок від керівництва ДАІ отримали і цьогорічні переможці Всеукраїнського конкурсу юних інспекторів руху - загін «Сигнал», учні НВК: Гайсинської ЗОШ І-ІІІ ст. інтернат-гімназії. Юірівцям вручили сертифікати на право безкоштовного навчання для відкриття категорії «В» в автошколі Вінницької обласної організації Всеукраїнської школи автомобілістів. Для присутніх вони провели відкритий урок з безпеки дорожнього руху.

конкурс

Від Діда Мороза та Снігуроньки дітвора отримала незабутнє свято. Усі переглянули виставу «Попелюшка», отримали солодощі і море незабутніх вражень.

Cписок дітей - переможців V обласного конкурсу дитячої творчості «Державтоінспектор, діти та інші учасники дорожнього руху»

  1. Микуцька Ірина Володимирівна, 12 р., с. Уланів, Хмільницького району, Центр дитячої і юнацької творчості
  2. Колективна робота: Якубівська Юлія Святославівна, 9 р., Рибак Ярослав Олександрович, 8 р., гурток «Випалювання по тканині», м. Хмільник
  3. Савченко Марина Володимирівна, 16 р., гурток «Випалювання по тканині», м. Хмільник
  4. Мариніч Роман Олексійович, 11 р., гурток «Візерунчате диво» с. Уланів, Хмільницького району, Центр дитячої і юнацької творчості
  5. Романюк Богдана Дмитрівна, 8 клас, Слободо - Шаргородська СЗШ, с. Грелівка, Шаргородський район
  6. Засаднюк Андріан, 7 - Г клас, Вінницької ЗОШ №4
  7. Лукашевич Аліна Олегівна, 6 р., 1 - Б клас, Вінницька ЗОШ №1
  8. Козачишина Софія, 1 - Б клас, Вінницька ЗОШ №4
  9. Костюк Олександр, ДНЗ №2 м. Вінниці
  10. Кесарчук Микола, 8 р., Кордишівська СЗШ, Козятинський район
  11. Козловська Діана Дмитрівна, 12 р., 7 клас, СЗШ №2 смт. Муровані Курилівці
  12. Діброва Юлія Олегівна, 14 р., 9 - клас, ЗОШ с. Василівка Тиврівського району
  13. Луценко Альона, 7 клас, Воловодівська ЗОШ Немирівського району



Переглядів: 4697
Поширень: 0