До дисциплінарної відповідальності притягнуто трьох посадових осіб органів ветеринарної медицини та десятьох - санітарно-епідеміологічної служби Вінниччини, які у своїй роботі не дотримувалися Кодексу України про адміністративні правопорушення та Закону України "Про виконавче провадження".

Обставини справи:

Органами прокуратури Вінниччини проведено перевірку з питань дотримання у територіальних (структурних) підрозділах Головного управління ветеринарної медицини та Державної санітарно-епідеміологічної служби Вінницької області вимог чинного законодавства під час виконання постанов у справах про адміністративні правопорушення, а також судових рішень, постановлених за позовами (в інтересах) цих державних органів.

Посадовці даних служб, за винесеними постановами про адміністративні правопорушення та стягнення штрафів, не здійснювали контроль за їх виконанням. У наслідок такої бездіяльності до бюджету не надходять значні суми грошових коштів від сплати штрафів, а правопорушники, фактично, залишаються непокараними.



Переглядів: 3241
Поширень: 0