14 січня 2013 року у Вінниці о 5 годині 25 хвилин на пульт централізованого спостереження Управління Державної служби охорони надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного кафе по вулиці Юності. На місце події негайно було направлено наряд групи затримання окремого батальйону міліції УДСО у складі прапорщика міліції О.Попадюка, прапорщика міліції В.Хвостенка та сержанта міліції Б.Власенка.

Через три хвилини правоохоронці прибули до кафе і, заблокувавши виходи з охоронюваного об’єкту, почали обстежувати прилеглу територію. Відразу ж в приміщенні кафе міліціонери виявили невідомого чоловіка з тілесними ушкодженнями (як з’ясувалося згодом - у вигляді колото-різаної рани передньої черевної стінки, лівого передпліччя та фаланги правої кисті). Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На місце події негайно було викликано карету швидкої медичної допомоги, яка доставила потерпілого 27-річного вінничанина до реанімаційного відділення міської клінічної лікарні.

Безпосередньо в кафе були затримані четверо мешканців Вінниці 23-х, 25-ти, 30-ти та 32-х років, які підозрюються у скоєнні даного злочину.

Зі слів працівників кафе стало відомо, що тієї ночі потерпілий разом із затриманими разом відпочивали і вживали спиртні напої. Раптом, без жодної видимої причини, всі молодики зірвалися з місця і почали битися. Як з’ясувалося згодом, четверо з них напали на одного - свого 27-річного приятеля. На момент затримання жоден з підозрюваних не зміг докладно пояснити причини скоєного.

По даній справі Слідчим відділом Вінницького міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 121 Кримінального кодексу України - умисне тілесне ушкодження, яке карається позбавленням волі терміном від п\'яти до восьми років.

Триває слідство.



Переглядів: 3106
Поширень: 0