По дорозі до школи третьокласниця потрапила під колеса молоковозу, яким керував 19-річний житель Вінницького району. Дівчинка перетинала проїжджу частину дороги по пішохідному переходу на зелений сигнал світлофора для пішоходів.

Зі слів водія вантажівки, він не помітив, як для автомобілів загорілося червоне світло, і він, не зупиняючись, продовжив рух. Дитина, яка переходила дорогу, вдарилась головою у бампер вантажівки. На щастя, дівчинка не отримала ушкоджень, які б загрожували її життю. У лікарні, куди школярку доставила швидка допомога, лікарі надали їй медичну допомогу та з батьками відправили додому.

Неуважність водія-порушника, який керував вантажівкою у тверезому стані, ледь не призвела до страшної трагедії. Від тяжких наслідків автопригоди дитину врятувала те, що автомобіль їхав не на великій швидкості. Свою вину водій визнає повністю.

Подія працівниками міліції зареєстрована в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Проводиться перевірка.



Переглядів: 3717
Поширень: 0