При Управлінні Державтоінспекції Вінницької області за новим принципом працює адміністративне приміщення відділу реєстраційно-екзаменаційної роботи ДАІ. Унікальність будівлі полягає в тому, що службові приміщення персоналу повністю прозорі, а всі операції з виконання запитів відвідувачів здійснюються за принципом «Єдиного вікна».

Нововведення запроваджене для того, щоб кожний громадянин, який звернувся у підрозділ реєстраційно-екзаменаційної роботи з тих чи інших питань, мав можливість отримати послугу за максимально короткий час, у повному обсязі та в одному місці. Інформація про готовність документів висвітлюється на великому моніторі у центрі зали.

екзаменаційний відділ

Екзаменаційний клас також знаходиться під склом, тому весь процес складання іспиту на знання Правил дорожнього руху добре оглядається. У разі успішного складання іспиту та водіння автомобіля, особа через годину вже може отримати посвідчення водія.

Відділ обладнаний новітньою базою для надання послуг громадянам з питань реєстрації і перереєстрації транспортних засобів, здачі екзаменів, видачі і заміни посвідчень водія. Тут можна поставити на облік і зняти з обліку транспортний засіб, зареєстрований в будь-якій іншій області України. Окрім того, запроваджена процедура прямої перереєстрації транспортного засобу з одного власника на іншого. За бажанням можливе збереження номерного знака за транспортним засобом та його власником у межах одного регіону. Відтепер не потрібно здавати іспити при відновленні втраченого посвідчення водія. Також не потрібно проводити оцінку вартості транспортних засобів під час їх реєстрації.

Раніше ми повідомляли про ряд нововведень для водіїв, які озвучила Державтоінспекція.



Переглядів: 4496
Поширень: 0