Складні погодні умови, що спостерігаються останнім часом на дорогах нашої області створюють важкі умови для руху транспорту. У зв’язку із цим працівники Державтоінспекції Вінниччини надають посильну допомогу учасникам дорожнього руху, які опинилися у скрутній ситуації.

Водій далекобійника «МАН» рухався із Турції до Москви. Та на об’їзній дорозі міста Калинівки не справився із керуванням та злетів з дороги, перетнувши зустрічну смугу. За словами водія, перед ним рухався автомобіль і, щоб не скоїти з ним зіткнення довелося різко загальмувати. Такі дії на слизькій дорозі призвели до виносу вантажівки на зустрічну смугу, де вона загрузла в сніг. Щастя, що назустріч не рухалися автомобілі і не сталося автопригод. Вочевидь, турецький водій порушив швидкісний режим, хоча на цій ділянці дороги стоять обмежувальні швидкісні знаки.

За два-три кілометра від нього на цій же дорозі з’їхала з дороги інша фура із пустою платформою. Їм на допомогу прийшли співробітники ДАІ. Задіявши дорожні служби та спецтехніку інспектори допомогли автомобілям продовжити рух далі. Тим часом, щоб уникнути дорожніх аварій, на в’їзді та виїзді цієї траси були виставлені екіпажі ДПС, які попереджали водіїв, про небезпеку на цій ділянці дороги, а дорожні служби тим часом посипали її сольовою сумішшю.

Зважаючи на складні погодні умови, які прогнозують і у наступні дні: морози, снігопади та ожеледиця, Державтоінспекція радить водіям при керуванні авто бути максимально уважними та обережними і неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Обов’язково звернути увагу на те, яка гума стоїть на вашому автомобілі. Зрозуміло, вона має бути лише зимова.

Якщо ж ви потрапили у скрутну ситуацію на дорозі, телефонуйте на номер «гарячої лінії» Державтоінспекції за тел. 59-33-33, або відішліть смс - повідомлення на номер 067 432 02 00, чи звичайний номер 102. Державтоінспекція Вінниччини завжди прийде вам на допомогу.



Переглядів: 7250
Поширень: 0