Вінничани щоразу менше фантазують у виборі імен для малюків, тож можна зробити висновок, що мода на незвичні імена поступово відходить. У 2012 році хлопчиків найчастіше називали Андріями, Олександрами, Владиславами, Максимами, Даніілами, Михайлами та Артемами, дівчаток - Аннами,  Анастасіями, Софіями, Маріями, Даринами, Алінами, Вероніками та Вікторіями.

Незважаючи на це, маленьких Ринатів, Адамів, Тимурів, Сав та Єв, Аурі, Амалій у Вінниці теж вистачає. Хоча не обійшлося й без оригіналів, які пішли далі і називають дівчаток Попелюшками, а хлопчиків Ангелами, Спартанками і Добринями.

Серед незвичних хлопчачих імен у Вінниці у 2012 році траплялися Ринат, Сава, Тимур, Герман, Аріель, Іоан та Адам. А дівчаток називали такими оригінальними іменами як Амалія, Ніколь, Суламіта, Юліана, Рената, Ауріка, Єва, Емілія та Власа.

Загалом в 2012 році хлопчиків народилось традиційно більше ніж дівчаток: 2685 проти 2439. Всього протягом минулого року у Вінниці народилося 5124 дітей. Подробиці у відеосюжеті.



Переглядів: 4417
Поширень: 0