вручення почесних грамот ветеранамДнем початку роботи ВО ДПТ вважають 24 січня 1998 року, адже саме цього дня був прийнятий статут товариства. До лав добровільного формування в першу чергу ввійшли ветерани та пенсіонери пожежної охорони, які мають великий досвід роботи та можуть передати його молодому поколінню.

За останні роки між членами ДПТ та Управлінням Держтехногенбезпеки налагодилася тісна співпраця. В результаті чого виготовляється велика кількість навчально-методичних збірників та листівок із протипожежними заходами і застереженнями, а також проводяться спільні масово-роз’яснювальні заходи серед населення Вінницької області.

«Дякую ветеранам за неоціненний внесок у розвиток Державного пожежного нагляду. Ваша відданість справі, сумлінний та високий професіоналізм є прикладом для наслідування нових поколінь. Щиро зичу всім міцного здоров\'я, щастя, бадьорості духу та довгих років життя, - розпочав свій виступ начальник Управління Держтехногенбезпеки Ігор Рихліцький. – Також хочу привітати Добровільне пожежне товариство із 15-річчям свого створення та подякувати за вагомий вклад у роботу в напрямку профілактики виникнення пожеж».

Під час урочистостей запрошеним ветеранам вручили почесні грамоти від Управління Держтехногенбезпеки та Знаки пошани Вінницького обласного добровільного товариства.



Переглядів: 3477
Поширень: 0