1 лютого, під час чергової сесії, міський голова Володимир Гройсман привітав сім’ї, в яких цьогоріч у новорічну ніч і на Різдво Христове відбулося поповнення.

За сталою традицією, батьків діток, які народились у зимові святкові ночі вітають у міській раді. Цього року в ніч з 31 грудня на 1 січня та в ніч з 6 на 7 січня у Вінниці народилося двадцять чотири маля. У п\'ятницю, під час чергової сесії міської ради, їхніх батьків від імені всієї територіальної громади та влади міста привітали міський голова Володимир Гройсман та секретар міської ради Сергій Моргунов. Для малечі цього року вже традиційно у подарунок підготували дитячі коляски та м’які іграшки.

Подарунки від міської влади отримала і родина, яка у листопаді поповнилася трійнею. А депутати на сьогоднішній сесії затвердили рішення про внесення змін до Програми соціального захисту окремих категорій громадян міста Вінниці на 2012 -2020 роки. Згідно цих змін, сім’ям, у яких народжуватиметься трійня і більше дітей, надаватиметься одноразова матеріальна допомога у розмірі 25 тисяч гривень на кожну дитину. Дане рішення набуває чинності з 1 листопада 2012 року.

«Ми розуміємо наскільки важко родинам, у яких одночасно народилася така кількість дітей, тому окрім допомоги, яка надається державою, виплачуватимемо ще й додаткову допомогу з бюджету», - каже Володимир Гройсман.



Переглядів: 4034
Поширень: 0