Метою даного проекту є систематизація існуючих регіональних розробок, програм, інформаційно-комунікаційних технологій спрямованих на ефективне управління, електронні сервіси та розвиток електронної демократії в Україні.

зустріч регіональних партнерів проекту "створення депозитарію кращих практик електронного врядування на регіональному рівні"  "

У заході взяли участь представники Національного центру електронного урядування Архипська Олеся Ігорівна та Асоціації міст України Пономаренко Олександр Петрович а також представники влади та громадських організацій міст Вінниця, Миколаїв (МГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»), Івано-Франківськта Славутич.

зустріч регіональних партнерів проекту "створення депозитарію кращих практик електронного врядування на регіональному рівні"

Участь у заході взяв виконавчий директор ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» Олег Левченко.

З вступним словом перед учасниками зустрічі виступили перший заступник директора департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Поворозник Микола Юрійович та заступник начальника управління регуляторної політики та видачі документів дозвільного характеру – начальник відділу з питань видачі документів дозвільного характеру Шамрай Наталія Василівна.

екскурсія по Центру надання адміністративних послуг міста Києва

Для учасників заходу було проведено екскурсію по Центру надання адміністративних послуг міста Києва, позитивними враженнями від якої охоче поділилися учасники зустрічі в процесі ділового спілкування.

З презентацією проекту «Створення депозитарію кращих практик електронного врядування на регіональному рівні» виступила керівник проекту, виконавчий директор Асоціації «Міста електронного врядування України» Дарнопих Валентина Олексіївна.

Зокрема було обговорено «План спільних дій партнерів проекту», висвітлені питання щодо етапів, порядку та строків впровадження проекту в регіонах України.

зустріч регіональних партнерів

На думку керівника проекту Дарнопих В. О. по-перше, є спільне розуміння завдання проекту та шляхів досягнення мети. Визначені способи комунікації, контактні особи

По-друге, отриманим позитивним досвідом зможуть скористатись інші регіони України, бо буде аналізовано, узагальнено та систематизовано отриману інформацію та підготовлено відповідні пропозиції, рекомендації для Уряду України щодо покращення ситуації в сфері впровадження інформаційних технологій в Україні.

Загалом, спільна робота влади та громадськості щодо впровадження у містах механізму електронного врядування підвищить рівень обізнаності органів влади та громадських організацій в сфері застосування інформаційних технологій, в сфері управління, електронних сервісів та електронної демократії.



Переглядів: 5822
Поширень: 0