Про це повідомляє прес-служба УМВС у Вінницькій області.

Для безпеки громадян вінницькі міліціонери цілодобово здійснюють охорону громадського порядку. Лише так можна запобігти вчиненню правопорушень та оперативно відреагувати на них.

Так, міліцейський патруль отримав повідомлення чергового про те, що на розі вулиць 50-річчя Перемоги та проспекту Коцюбинського невідомий, серед білого дня б’є чоловіка та нівечить автомобіль.

Сергій Денисюк та Олексій Бойка Патрульним, які оперативно прибули на місце, довелось розбороняти хулігана та потерпілого. Правоохоронці надали чоловікові медичну допомогу та викликали швидку. Завдяки професійним діям військовослужбовців внутрішніх військ Сергія Денисюка та Олексія Бойка порушник був затриманий та доставлений у перший відділ міліції.

За попередніми даними, до 30-ти річного таксиста підійшов невідомий чоловік та декілька разів вдарив по машині. Почувши зауваження водія, молодик почав лаятись та бити потерпілого. Що стало причиною зухвалої поведінки зловмисника з’ясовує слідство.

За фактом пригоди порушено кримінальне провадження за ч.1 ст. 296 КК України «Хуліганство», яка передбачає покарання у вигляді від п\'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п\'яти років.



Переглядів: 3602
Поширень: 0