модернізований тролейбус "Мадрид"

Минулого тижня на вінницькі рейси вийшли тролейбуси "Лондон" і "Мадрид". Ці тролейбуси — продовження проекту рухомої арт-галереї “Живий транспорт”. Він передбачає випуск на лінію серії тролейбусів із зображеннями відомих європейських міст. Паралельно із цим модернізується рухомий складу КП “ВТТУ”.

модернізований тролейбус "Лондон"

За словами начальника КП “Вінницьке трамвайно-тролейбусне управління” Миколи Форманюка, тролейбуси міста щодня виходять по різним маршрутам. Окрім  "Лондону" і "Мадриду" Вінницею курсуватимуть ще п’ять арт-об’єктів.

- Найближчим часом Вінницю чекає багато несподіванок, - говорить Микола Форманюк. - З’являться тролейбуси із видами міст-побратимів Вінниці.

оновлений тролейбус

Поки у КП “ВТТУ” не уточняють, коли почнуть їздити нові рухомі арт-об’єкти.

Нагадаємо, першими у жовтні 2012 року на лінію вийшли тролейбуси "Венеція", "Париж" і "Рим". Як готували тролейбус "Венеція" можна переглянути тут. Також можна  побачити як модернізували тролейбус "Рим".

Ідея проекту “Живий транспорт” належить КП “Інститут розвитку міст”. Суть її у тому, щоб муніципальний транспорт не просто зайняв гідне місце у міському житті і був зручним для пасажирів, а й формував певне міське середовище і кожен із модернізованих тролейбусів мав своє обличчя.



Переглядів: 11649
Поширень: 0