З 1 грудня 2012 року, за розпорядженням колишнього Міністра інфраструктури Бориса Колеснікова, усі вбиральні на заліничних вокзалах в Україні стали безкоштовними.

За словами Бориса Колеснікова, для відвідувача туалету нічого не зміниться - лише гроші не треба буде платити. Ось такий коментар 28 листопада 2012 року на брифінгу дав віце-прем\'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков:

"Досі існує в країні три туалети, які Фонд передав підприємцям. Всі співробітники, які там працюють, будуть зараховані у штат вокзалу, і рівень сервісу не повинен бути нижчим. Це вже проблема залізниці. Людина, котра туди прийде (у туалет - Ред.), для неї нічого не зміниться, вона тільки гроші платити не буде з 1 грудня", - резюмував віце-прем\'єр.

Через численні скарги, на вінницькому залізничному вокзалі туалет, який знаходиться у цокольному приміщенні будівлі, знову зробили платним.

- Нам почали надходити скарги від людей про те, що у туалет не можливо зайти, - говорить заступник начальника вокзалу станції "Вінниця" Олена Михайленко. - Там навіть "бомжі" сплять. Особливо скаржилися батьки з дітьми. Тому ми вирішили у середині самого залізничного вокзалу зробити туалет платним. Ціна залишилася незмінна - 2 гривні.

За словами Олени Михайленко, вони мають повне право при наявності одного безкоштовного туалету інший зробити платним.

туалет на залізничному вокзалі

Отже, на нашому вінницькому залізничному вокзалі вхід до вбиральні у цокольному приміщенні будівлі зі сторони площі став 2 гривні для усіх без виключення. Повністю безкоштовним залишився туалет на першій платформі вокзалу.


Переглядів: 6104
Поширень: 0