Школярі їхали до навчально-виховного комплексу «Ор Менахем», що знаходиться на Старому місті. На момент затримання в автобусі було семеро дітей. Сам водій не заперечував і пояснив, що пізно ввечері вживав спиртне, проте проходити медичне обстеження відмовився. Як з’ясувалося у ході перевірки документів, цього дня він не проходив і передрейсового медичного огляду.

затримали п\'яного водія за кермом автобуса, який перевозив дітей

Автобус затримано на арештмайданчику. На водія складено адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП. В подальшому буде направлена інформація до Управління Укртрансінспекції з метою анулювання ліцензії на перевезення.

Цієї доби під час проведення профілактичних заходів працівники ДАІ виявили 52 порушення Правил дорожнього руху, скоєних пасажироперевізниками. Нагадуємо, що цільові профілактичні заходи на пасажирському транспорті проводяться упродовж січня – лютого 2013 року з метою підвищення рівня безпеки дорожнього руху під час надання послуг з перевезення пасажирів. Варто зазначити, що з початку цього року в області сталося 11 дорожньо-транспортних пригод за участі перевізників, при цьому жодна людина не постраждала. Кожна друга ДТП сталась за їх вини. У порівнянні з минулим роком кількість ДТП зменшилась удвічі.



Переглядів: 3456
Поширень: 0