15 лютого 2013 року у центрі міста Вінниці з\'явився величезний портрет онкохворого хлопчика Антона Дідука.

Портрет онкохворого хлопчика Антона Дідука

Художники творчого колективу Маденарт та БФ "Подільська громада", об\'єднавши зусилля, взялися за нелегку, але благородну справу - врятувати життя людини. Точніше, молодого хлопця, в якого ще все життя попереду. Багато мрій, задумів, планів на майбутнє має, як і будь-який підліток у 15 років, Антон Дідук. Найголовніше завдання сьогодні - побороти страшну хворобу, яка не дає йому можливості реалізовуватися та жити повноцінним життям. Постійне перебування в лікарні, приймання медикаментів та неприємних процедур, а найголовніше втрата від такої ж хвороби найріднішої людини, матері, не ламають бойових дух та прагнення жити. Антон вірить у своє світле майбутнє, а найголовніше, вірить у добро та благочинність людей, які його оточують та допомагають.

Від імені Антона, хочеться подякувати всім тим, хто вже приєднався до збору коштів на його лікування. Кожному хочеться сказати "дякую" - за те, що маєте добре чуйне серце, за те, що не залишаєтесь осторонь чужої біди, за те, що не зважаючи на свої проблеми та негаразди, допомагаєте тим, кому ця допомога дійсно потрібна, за те, що вірите в добро та ділитесь ним з іншими.

Станом на 28 лютого 2013 року на лікування Антона Дідука зібрано 10 251 грн. 20 коп. - це надходження на розрахуновий рахунок та благодійну скриньку, яка знаходиться під портретом за адресою м. Вінниця, вул. Собора, 74. Інкасація скриньки відбуваєтсья щодня, орієнтовно о 17.30, свідками стають перехожі вінничани.

Нагадуємо, що акція триватиме до 8 березня і будь-яку фінансову допомогу можна надати різними способами:

  • через благодійні скриньки БФ «Подільська громада», які знаходяться в торгових центрах та аптечних кіосках м. Вінниці (у прикріпленому файлі адреси розміщення таких скриньок по місту).
  • через платіжні термінали ПКП (підприємства комунальних платежів), які розміщені в торгових центрах, поштових відділеннях та інших закладах міста. Для перерахування коштів, потрібно зайти у віконце «Інші послуги» та відшукати БФ «Подільська громада»
  • перерахувати кошти на розрахунковий рахунок: Благодійна організація «Благодійний фонд «Подільська громада», ЄДРПОУ 35904183, р/р 260091369 у ВІННИЦЬКІЙ ФІЛІЇ ПАТ «КРЕДИТПРОМБАНК», МФО 302623 з приміткою: «Безповоротна фінансова допомога на лікування Антона Дідука».

Загальна сума, яку необхідно зібрати - близько 40 тис. грн.



Переглядів: 5272
Поширень: 0