Зала вінницького музичного училища ім. Леонтовича, де проходило святкове дійство, була вщент заповнена глядачами. Надзвичайно гаряче підтримували красунь у погонах їх колеги-чоловіки.

учасниці конкурсу «Міліцейські красуні»

Конкурс проходив в два етапи – відбірковий та фінальний. У відбірковому турі змагалася 31 команда у складі трьох учасниць з міськрайорганів міліції, служб та підрозділів УМВС.

Претендентки на головний приз мали здивувати журі креативністю представлення команд, інтелектуальними здібностями в конкурсі на професійну тематику, ерудицію та кмітливість, продемонструвати влучність у конкурсі «Снайпер». Суддям нелегко було оцінювати конкурсанток в пагонах, які кожна по-своєму демонстрували творчий підхід і неординарність.

учасниці конкурсу «Міліцейські красуні»

До фіналу вийшли дев’ять команд, які змагалися у шести конкурсах. Міліцейські красуні озвучили правопорушення, за які можна штрафувати чоловіків 8 березня, у конкурсі «вогнева підготовка» леді в погонах змагалися на швидкість збирання та розбирання … м’ясорубок, демонстрували вміння швидко зав’язувати краватки а ще провели майстер-шеф «Фірмова страва», представляючи свої кулінарні шедеври.

учасниці конкурсу «Міліцейські красуні»

Вирішальним рубежем до перемоги стали для фіналісток танцювальні па. Під звуки віденського вальсу панянки мали нагоду показати вправність та грацію в парі з професійними партнерами.

переможнеці конкурсу  «Міліцейські красуні»

Переконливу перемогу у дводенному марафоні виборола команда красунь «Контрледі» з вінницького УБОЗУ. Старший лейтенант міліції Наталя Дяченко, капітан Олена Кримчук та майор міліції Інна Ружинська отримали сертифікат на 5 тисяч гривень та косметичні подарунки від спонсорів конкурсу. Дівчата кажуть, що сподівалися на перемогу, однак найтяжчим в змаганням було те, що не очікували таких сильних конкуренток.

учасниці конкурсу «Міліцейські красуні»

Друге місце і грошовий приз у 3 тисячі гривень отримали «Феї спецпризначення» з Немирівського районного відділу міліції, третє місце та 2 тисячі гривень – команда «Тульчинські красуні» з Тульчинського районного відділу міліції.

Усі учасниці конкурсу краси були відзначені заохочувальними призами.

учасниці конкурсу «Міліцейські красуні»

Начальник УМВС генерал Віктор Русин зазначив, що започаткований конкурс планується проводити щороку, адже це святкове дійство дозволяє продемонструвати усі жіночі таланти, а чоловікам проявити турботу до прекрасних представниць мужньої професії.

- І ті побажання чоловікам, які звучали зі сцени, однозначно дозволять бути нам більш добрішими, тактовнішими до жінок, - сказав генерал.

Генерал  Віктор Русин нагороджує конкурсанток

Заслужений працівник культури України Олександр Мацюк, який був у складі журі, каже, що після побаченого з’являється набагато добріше сприйняття тих жінок, які присвятили себе такій суворій професії, але вміють залишатися прекрасними і добре орієнтуються в складних ситуаціях.

Солісти оркестру УМВС, серед яких відомий вокаліст Олександр Онофрійчук

Протягом усього свята присутніх радували чудовими концертними номерами вихованці музичного училища ім. Леонтовича, солісти оркестру УМВС, серед яких переможець багатьох конкурсів відомий вокаліст Олександр Онофрійчук.



Переглядів: 7822
Поширень: 0