Працівники вінницької міліції майже щодня затримують громадян, які мають звичку не розраховуватися за придбаний товар у магазинах. Протягом минулої доби правоохоронці затримали трьох вінничан, які намагалися викрасти речі та продукти харчування з супермаркетів міста Вінниці.

В одному з вінницьких супермаркетів працівники Управління Державної служби охорони затримали 44-річну місцеву жительку, яка намагалася вкрасти морепродукти. Викрадений товар зловмисниця сховала у особистих речах, та коли проходила повз касира, була затримана. За діями жінки спостерігали через камери відеоспостереження охоронники закладу. Побачивши у діях відвідувачки злочинне правопорушення, охоронники натиснули кнопку тривожної сигналізації.

За таких самих обставин о восьмій вечора у супермаркеті, розташованому в центрі міста, був затриманий 37- річний непрацюючий вінничанин, який викрав дві касети лез для гоління.

Ще одного 32-річного крадія речей з магазина працівники міліції затримали за місцем проживанням. Раніше судимий чоловік викрав з відділу сумок дві жіночі сумки.

За даними фактами працівниками міліції розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до трьох років.



Переглядів: 2917
Поширень: 0