За словами заступника начальника центру Віталія Колесюка, якби скорочення відбулось, центр втратив би базу, аналогів якої у нашій державі нині немає. Про вінницький військовий шпиталь дивіться у відеосюжеті:

Нагадаймо, що 27 лютого під стінами Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону відбулась попереджувальна акція протесту. Близько 200 людей зібралися біля входу до центру щоб висловити своє невдоволення з приводу скорочення працівників та ймовірного закриття закладу. Координатором заходу виступили міська ветеранська організації.

Ось так 27 лютого ситуацію прокоментував начальник Медичного центру полковник Сергій Олександрович Петрук:

- Ніяких письмових документів ми не отримували і, наскільки мені відомо, програма реформування до 2017 року не затверджена, - говорить начальник Сергій Олександрович. - Повідомлення про скорочення четвертої частини працівників центру не відповідає дійсності. Є розпорядження - продумати структуру оптимізації, але це не наказова директива. Можливе скорочення на 153 особи не вплине на якість медичної допомоги та лікування. Найближчим часом відбудеться збір особового складу, де це питання буде обговорюватися.



Переглядів: 17847
Поширень: 0