Нелегальну торгівлю викрили співробітники управління протидії незаконному обігу підакцизних товарів податкової міліції ДПС у Вінницькій області в рамках розслідування кримінального провадження за ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення та збут підакцизних товарів).

В ході обшуку з приміщення гаража податківці вилучили «елітної» алкогольної продукції в асортименті на суму понад 100 тисяч гривень. Якість вилученої продукції має визначити експертиза. Втім, уже зараз можна стверджувати, що вживання придбаної тут продукції несе ризик здоров’ю та життю споживача – товар ввезений в Україну контрабандним шляхом, без маркування марками акцизного податку встановленого в Україні зразка, без жодних супровідних документів.

алкоголь

Пошук клієнтів на нелегальний товар здійснювався не лише через рекомендації знайомих, але й розміщення оголошень в мережі Інтернет.

Слідчі податкової міліції наразі встановлюють канали надходження товару на територію України, а також повне коло реалізаторів незаконної продукції.

Ольга Шишківська, старший інспектор з ОД штабу УПМ ДПС у Вінницькій області



Переглядів: 5981
Поширень: 0