Днями до Калинівського райвідділу міліції звернувся 36-річний киянин з повідомленням про те, що 31 березня безслідно зникла його неповнолітня дочка. Дитину чоловік виховує самотужки, оскільки її матір померла. Під час весняних шкільних канікул дівчина гостювала у своєї бабусі, яка мешкає в одному з сіл Калинівського району. В останній день канікул школярка поїхала від бабусі до столиці, але додому так і не повернулась. Схвильований чоловік повідомив працівникам міліції, що у той день, коли дочка мала вертатися додому, між ними у телефонній розмові виникла сварка. Після чого дівчина вимкнула свій мобільний телефон і більше на зв\'язок ні з батьком, ні з бабусею не виходила.

Аби задіяти в розшуку неповнолітньої весь спектр оперативно-розшукових заходів за фактом зникнення дівчини слідчим відділом міліції було розпочате кримінальне провадження за ст. 115 КК України (вбивство).

Під час пошуку дівчини працівники міліції з’ясували, що неповнолітня побувала у трьох районних центрах Вінницької області, де гостювала у знайомих, з якими випадково познайомилась в соціальній мережі. Знайшли працівники міліції неповнолітню втікачку в обласному центрі біля центрального автовокзалу.

З дівчиною працівники міліції провели роз’яснювальну роботу, пояснивши, що знайомства через Інтернет можуть нести потенційну загрозу її безпеці, та передали батькові.



Переглядів: 2759
Поширень: 0