12 квітня о 04.00 год. працівниками ВДАІ під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом в м. Вінниці по вул. Литвиненка було зупинено автомобіль марки "BMW 525", під керуванням К., 1979 р. н., жителя м. Вінниці, непрацюючого, в якого під час перевірки документів на право керування транспортним засобом було виявлено та вилучено свідоцтво про реестрацію тех. засобу з ознаками підробки. Речовий доказ направлений в НДЕКЦ на дослідження. Дана інформація зареєстрована в ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 358 КК України.

13 квітня о 11.00 год. в смт. Літин по вул. Радянській працівниками ДПС ОП при МВС України під час перевірки автомобіля "BMW", під керуванням Г., 1973 р.н., непрацюючого, жителя м. Одеса, було виявлено свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з ознаками підробки. Вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ УМВС. Дана інформація зареєстрована в ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 358 КК України.

14 квітня о 15 год. по вул. Пирогова в напрямку вул. 30 років Перемоги водій автомобіля "Фіат" Павленчик Вадим Юрійович, 1986 р.н., житель м. Вінниці, допустив наїзд на пішохода М., 1995 р.н., жительку м. Вінниці, яка перетинала проїжджу частину дороги справа-наліво по напрямку руху автомобіля. Внаслідок ДТП, М. отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забійної рани лівої скроневої ділянки, струсу головного мозку та госпіталізована в реанімаційне відділення шмд мкл.

12 квітня о 17.15 год. по телефону спецлінії "102" надійшло повідомлення про те, що працівниками ІДПС СЗ ДПС ОП при МВС, під час несення служби в с. Зарванці 1 км Хмельницького шосе, був зупинений автомобіль "Miтsubishi-lanzer", який належить Д., жителю Сумської області с. Чернеча слобода, під керуванням Р., 1979 р. н., жителя м. Могилів-Подільський, під час перевірки документів на право керування транспортним засобом, було встановлено, що посвідчення водія категорії "В", видане 2011 р. ВРЕР по обслуговуванню м. Могилів-Подільске при УДАІ у Вінницькії області, на ім`я Р., має ознаки підробки, а саме виготовлено за допомогою ксерокопіювальної техніки. Посвідчення водія вилучено та направлено на дослідженя в НДЕКЦ. Дана інформація зареєстрована в ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 358 КК України.

13 квітня о 11.00 год. в м. Вінниця по вул. Немирівське шосе, 96 працівниками ДПС ОП при МВС України під час перевірки автомобіля "Опель Астра", під керуванням Ш., 1977 р.н., непрацюючої, жительки м. Немирів було виявлено свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з ознаками підробки. Вилучене свідоцтво направлено на дослідження в НДЕКЦ УМВС.

13 квітня о 16.00 год. в м. Гайсині по вул. Першотравневій, працівниками ДПС ОП при МВС України під час перевірки автомобіля "Мерседес МВ 100", під керуванням С., 1983 р.н., непрацюючого, жителя м. Гайсин було виявлено свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з ознаками підробки. Вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ УМВС.

13 квітня о 11.05 год. в смт. Літин по вул. Радянській працівниками ДПС ОП при МВС України під час перевірки автомобіля "Ауді-а4", під керуванням В., 1987 р.н., непрацюючої, жительки с. Городище було виявлено свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з ознаками підробки. Вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ УМВС.

14 квітня о 10.35 год. під час нагляду за дорожнім рухом в м.Вінниці, працівниками ДПС СЗ ДПС ОП  при МВС України, по вул.Ххмельницьке шосе біля західного автовокзалу був зупинений автомобіль «Мазда 929», під керуванням М., 1977 р.н., жителя м. Козятин, непрацюючого, при перевірці документів на право керування транспортним засобом було виявлено та вилучено свідоцтво про реєстрацію техзасобу на автомобіль «Форд», з ознаками підробки. Речовий доказ направлено в НДЕКЦ УМВС на дослідження.

Співробітники ДАІ 14.04.2013 виявили:

  1. Порушень ПДР: - за добу - 193 (з них грубих – 115), - з початку року – 20506;
  2. Затримали нетверезих водіїв: - за добу – 38, - з початку року – 2964;
  3. Найчастіше водії скоюють порушення: - за добу – невиконання вимог дорожніх знаків і розмітки – 44, - з початку року – невиконання вимог дорожніх знаків і розмітки – 6074;
  4. Інспектори запобігли аварійним ситуаціям, які могли призвести до ДТП: - за добу – 1, - з початку року – 42;
  5. Невикористання ременів безпеки: - за добу – 1, - з початку року – 249;
  6. ДТП з матеріальними втратами: - за добу – 0, - з початку року - 200;
  7. Поставлено за добу транспортних засобів на арешт. майданчик – 41.



Переглядів: 3977
Поширень: 0