15 команд призовників з Вінниччини вже відбули до майбутніх місць військової служби.

Як повідомили в обласному військовому комісаріаті цієї весни до лав Збройних Сил України, внутрішніх військ МВС України та Державної спеціальної служби транспорту Вінниччина направить 450 юнаків. Призов до війська відбуватиметься за змішаним принципом. Загалом, до внутрішніх військ МВС України призвуть 190 юнаків, 40 – до Державної спеціальної служби транспорту, 220 – до лав Збройних Сил України.

Призовники

За словами Вінницького обласного військового комісара полковника Геннадія Долгашова, проблем з виконанням плану призову бути не повинно, оскільки до районних та міських призовних комісії загалом буде викликано більше 18000 юнаків.

Призовники

– Хлопці хочуть йти до армії, дехто навіть проситься, незважаючи на певні обмеження за станом здоров’я, – зауважив полковник Геннадій Долгашов.

Призовники

План призову уже виконано на 50 відсотків. Перші новобранці з Вінниччини вже знайомляться з армійським побутом у частинах Повітряних Сил Збройних Сил України. Що ж стосується війська загалом, то у Сухопутних військах проходитимуть службу 12 юнаків з Вінниччини, у Повітряних Силах – 77, решта служитиме у військових частинах центрального підпорядкування.

Десять кращих представники Вінницької області проходитимуть службу в полку Президента України.
 



Переглядів: 4680
Поширень: 0