Воїнів-визволителів зі світлим святом Перемоги привітали начальник Управління МВС України у Вінницькій області генерал-майор міліції Віктор Русин, голова Фонду «Вітчизна і ветерани» Віктор Тяжлов, голова вінницької обласної організації Асоціації ветеранів МВС України Юрій Майков.

Вітають ветеранів війни

- Велика вам подяка за те, що ви зробили все для того, щоб ми могли спокійно жити сьогодні, розбудовувати державу, - зазначив генерал Русин у привітальному слові до ветеранів. – Подвиг радянських воїнів не померкне ніколи. Люди йшли в атаку, закривали своїми тілами амбразури, працювали в тилу, в підпіллі, наближуючи перемогу над ворогом. З святом Перемоги вас, дорогі наші! Нехай вам щастить, нехай у ваших сім’ях завжди буде затишок. Ми завжди будемо гордитися тим, що наші діди і прадіди відстояли мир на землі. І зробимо все для того, аби воєнне лихо ніколи не повторилося.

Поважні гості пригощалися стравами польової кухні та піднімали фронтових сто грамів за загиблих бойових побратимів та свято Перемоги. Для сивочолих ветеранів організували святковий концерт, де пролунало чимало фронтових пісень. Колишні воїни залюбки підспівували артистам. У багатьох на очах з’явились сльози.

Ветеранів Великої вітчизняної війни відзначили почесними грамотами, грошовими преміями та відзнаками УМВС та Асоціації ветеранів МВС України

Особливими оплесками відзначили присутні на святі виступ маленьких артистів - вихованців відомчого дитячого садочка «Теремок».

Ветеранів Великої вітчизняної війни відзначили почесними грамотами, грошовими преміями та відзнаками УМВС та Асоціації ветеранів МВС України.

Ветеранів вітали вихованці  дитячого садочка «Теремок»

Цього дня всі ділилися з присутніми своїми спогадами, згадували важкі роки війни та щасливі миті перемоги.

На жаль, щороку в цей пам’ятний день на зустріч приходить все менше і менше ветеранів. Даються взнаки вік та хвороби. Тож найбільше слів цього дня звучало з побажаннями довгих років життя.



Переглядів: 6381
Поширень: 0