Зловмисник, якого затримали правоохоронці за підозрою у скоєнні крадіжки грошей у офіціантки та відвідувача одного з місцевих кафе, виявися працівником відомої в Вінниці приватної охоронної структури. Як з’ясувалося, заклад, де була скоєна крадіжка, охоронявся цією ж фірмою.

До міліції майже одночасно звернувся чоловік та молода жінка з повідомленнями про те, що в них невідома особа скоїла крадіжку грошей. У обох заявників гроші вкрали в кафе, розташованому у Вишенському мікрорайоні міста. У 35-річного відвідувача закладу 1 тисяча гривень зникла з барсетки, а у 18-річної офіціантки цього ж закладу майже 300 гривень – з гаманця.

Встановити особу, причетну до кримінального правопорушення, працівникам міліції допомогли камери відеоспостереження, розташовані у закладі. Особливо здивувалась побаченому офіціантка, адже камери зафіксували, що до крадіжки причетний їй добре знайомий чоловік – охоронник закладу.

Як з’ясувалося, того вечора 26-річний працівник однієї з приватних охоронних фірм, яка охороняє даний заклад, у свій вихідний день вирішив відпочити. Після розваг на дискотеці, чоловік вирішив продовжити відпочинок у кафе. Підсівши до незнайомого відвідувача закладу, чоловік замовив пляшку горілки. Після вжитого алкоголю незнайомець заснув за столом. Скориставшись безпорадністю сп’янілого чоловіка, зловмисник викрав з його барсетки гроші та продовжив свій відпочинок. Через деякий час він підійшов до офіціантки, яка була біля барної стойки, та завів з нею розмову. Коли дівчину покликав один з клієнтів, вона попросила свого співрозмовника подивитись за барною стойкою. Вона знала, що він охоронник цього закладу і довіряла йому. Залишившись наодинці, чоловік дістав за барною стойкою гаманець офіціантки та дістав з нього гроші. Розрахувавшись вкраденими грошима за своє замовлення, чоловік пішов додому.

За фактами крадіжок слідчим відділом міліції відкриті два кримінальних провадження. Проводиться розслідування. За скоєння таких правопорушень охороннику загрожує покарання до трьох років позбавлення волі.



Переглядів: 3111
Поширень: 0