14 травня на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №3 м.Вінниці надійшло повідомлення про те, що на вул. Ілика працівники медичної служби не можуть потрапити до будинку, в якій, ймовірно, зачинилася хвора жінка.

Прибувши на місце пригоди, рятувальники за допомогою спеціального обладнання відкрили двері будинку, де виявили тіло господарки.

Причини смерті жінки встановлюють фахівці.

14 травня о 17:29 вінницьким рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в обласному центрі на вул. Червоноармійській троє малолітніх дітей 2005, 2010 та 2012 років народження зачинилися у квартирі і не можуть самостійно відімкнути двері.

На місце виклику одразу прибули працівники служби «101», які за допомогою висувної драбини, через вікно другого поверху, потрапили у квартиру та відчинили вхідні двері оселі.

На щастя, ніхто із дітей не постраждав.

Того ж дня калинівським рятувальним надійшло повідомлення про те, що в районному центрі на вул. Воз’єднання в одній із квартир житлового будинку під час відсутності рідних, зачинилась 82-річна господарка оселі, яка потребувала медичної допомоги.

Прибувши на місце виклику, працівники служби «101» за допомогою спеціального обладнання відчинили вхідні двері квартири та передали хвору жінку працівникам медичної служби.



Переглядів: 3218
Поширень: 0