Ще до святкування Дня Європи, у Вінниці облаштують 300 підвісних клумб на електроопорах. Працівники «Вінзеленбуду» озеленять стовпи по вулицях Чорновола, Театральній, Соборній, Пирогова, проспекту Коцюбинського та вздовж Центрального мосту.

озеленення міста

Зеленбудівці розпочали озеленення електроопор по центральних вулицях міста. До 18 травня по вулицях міста з’явиться 300 підвісних клумб. Ще стільки ж буде облаштовано після святкувань Дня Європи у Вінниці. Додатково цьогоріч з’являться підвісні клумби по вулиці Київській.

озеленення міста

Пеларгонія, яку висаджують у підвісні клумби, є досить витривалою та має довгий термін цвітіння. Саджанці квітів, котрі вирощують у парниках, висаджують до клумб ще не розцвівшими. «Зацвітуть» електроопори за два тижні.

озеленення міста

Нагадаємо, що цьогоріч навпроти озера, поблизу арки ЦПКіВ ім. Горького, буде влаштовано зелену черепаху, зібрану із різних видів квітів. Такий експериментальний варіант озеленення у місті буде облаштовано вперше, однак в наступні роки подібні конструкції можуть з’явитися у різних куточках Вінниці

озеленення міста



Переглядів: 6675
Поширень: 0