17 травня у рамках науково-практичної конференції «Збалансований розвиток громад – основа формування державної стратегії регіонального розвитку до 2020 року» відбулася виставка-презентація «Подільський ярмарок проектів», мета якої – пошук можливостей вирішення проблем територіальних громад. Голова облдержадміністрації Іван Мовчан і голова обласної Ради Сергій Татусяк перед початком конференції оглянули виставку.

У Вінниці відбулася виставка-презентація «Подільський ярмарок проектів

Представники усі районів та міст обласного значення привезли по 4 стенди з презентацією своїх проектів та економічного потенціалу певного населеного пункту.

Керівники районів та міст описали підготовлені розробки і обґрунтували важливість їх втілення. Спрямування проектів – найрізноманітніше: від ремонту закладів освіти і культури – до стимулювання велосипедного руху і екологічних розробок.

У Вінниці відбулася виставка-презентація «Подільський ярмарок проектів

15 вітчизняних та іноземних фондів-донорів обиратимуть найбільш цікаві проекти, які заслуговують фінансування для втілення в життя.

Найбільш цікаві проекти місцевих громад отримають фінансову підтримку вітчизняних та міжнародних фондів-донорів

Серед грантодавців – відомі фонди: Фонд сприяння демократії посольства США, швейцарський проект DESPRO в Україні, Проект USAID (США), Національний комітет AIESEC в Україні, МБФ «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні», Проект «Підтримка політики регіонального розвитку України», МБО «Добробут громад».



Переглядів: 3528
Поширень: 0