У цей день на головній вулиці міста Вінниці – Соборній вони розташували презентаційну виставку. Відображала вона історію виникнення і сьогодення митної справи в регіоні, шляхи створення різноманітних засобів митного контролю тощо.

вистака

З перших хвилин і до завершення яскравого, захоплюючого та грандіозного дійства – святкування Дня Європи, біля стенду представників підрозділів Міндоходів Вінниччини було особливо людно. Всі бажаючі могли наочно ознайомилися, зокрема, з функціонуванням відеокомплексу для визначення справжності банкнот і цінних паперів, перевірити на ділі металодетектор та індикатор дорогоцінних паперів, побачити роботу інших приладів.

Особливий інтерес учасників свята викликав портативний експрес-аналізатор складу сплавів «EXPERT Mobile». Чимало відвідувачів дізнатися про цінність та справжність власних прикрас. Так, приємним сюрпризом для однієї молодої дівчини стала перевірка ззовні непримітної біжутерії, яка виявилася із значним вмістом срібла.

Слід додати, що працівникам Вінницької митниці Міндоходів пощастило на святі і з сусідами. Ними виявилися фахівці Місії Євросоюзу з прикордонної допомоги Молдові та Україні (EUBAM), Єврорегіону «Дністер» і прикордонники. Відтак, спільними зусиллями доносили до учасників свята важливість та актуальність діяльності, що проводиться ними спільно з багатьох напрямків.



Переглядів: 3200
Поширень: 0