Під час ремонту у багатоповерхівках мікрорайону, який обслуговує та чи інша котельня, тимчасово проводиться відключення гарячої води. Про що теплопостачальні підприємства попередньо повідомляють мешканців через об’яви біля входу у під’їзди та оголошення у засобах масової інформації.

Згідно нормативів, усі котельні Вінниці (а їх у місті 54) протягом міжсезонного періоду мають пройти профілактичні ремонтні роботи. Котельні, які не задіяні у підігріві води, розпочали їх відразу після закінчення минулого опалювального сезону, з 15 квітня. А ті, які у зайняті у гарячому водо забезпеченні, – почали це робити з 10 травня.

За даними департаменту енергетики, транспорту та зв’язку, на сьогоднішній день вже обстежено та відремонтовано 15 котелень. На час ремонту, а це, як правило, біля двох тижнів, котельня не може обслуговувати мешканців, тому гаряча вода у багатоповерхівки не подається. Ремонтні роботи ведуться не більше 17 діб, однак у котельні, яка обслуговує мікрорайон вулиць Талаліхіна, Київської та Грибоєдова цьогоріч проводиться модернізація та заміна мереж теплопостачання. Тому гарячої води у цьому мікрорайоні може не бути біля місяця. Проте після закінчення робіт мешканці отримають набагато більш якісні послуги з теплопостачання та гарячого водо забезпечення.

Про відключення гарячої води теплопостачальні підприємства городян повідомляють завчасно. За 10 днів до ремонту котельні біля під’їздів вивішують об’яви про час та термін робіт. Оголошення також подаються у місцеві газети та телеканали.



Переглядів: 3140
Поширень: 0