Про це повідомляє прес-служба СЗГ УМВС у Вінницькій області.

Під час перевірки правоохоронцями торгівельних закладів м.Вінниці з виготовлення та продажу швидкого харчування з’ясувалось, що деякі з них навіть не мають дозволу на здійснення підприємницької діяльності.

Дільничні інспектори міліції, здійснюючи плановий обхід ринку «Урожай» та прилеглої до нього території, перевірили на наявність відповідних документів усі торгівельні заклади, особливо ті, що надають послуги з приготування «швидкої їжі». У двох таких закладах власники не мали відповідних документів, згідно яких дозволено здійснювати підприємницьку діяльність. У працівників відсутні санітарні книжки, немає відповідних документів на продукти.

Власників закладів, на підставі цього, притягли до адміністративної відповідальності згідно ст. 159 КУпАП - порушення правил торгівлі на ринках, що передбачає покарання у вигляді попередження або накладення штрафу на громадян від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладення штрафу на посадових осіб - від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.



Переглядів: 4094
Поширень: 0