Минулого року капітальний та поточний ремонт покриття було проведено на територіях сотні дворів. Цьогоріч заплановано збільшити обсяги робіт майже вдвічі і заасфальтувати 175 прибудинкових територій.

Ці роботи розпочались ще два місяці тому, і вже у 56 дворах виконано поточний ремонт. Капітальні роботи проведено на п’яти ділянках. Це проїзд від проспекту Юності до вулиці Келецька, 92, а також ремонт завершено по 600-річчя (від буд. 50 до буд. 58); вул. Л.Ратушної,120; вул. Островського,7 та вул. Стахурського,2.

Зараз триває капремонт асфальтного покриття двору будинку по вул. Фрунзе,39. Мешканці цієї чотириповерхівки досить активні, і це їм допомогло за кілька останніх років привести свій будинок до належного стану. Спочатку в 2011 році люди об’єднались в ОСББ. В минулому році був виконаний капремонт покрівлі, замінено віконні блоки на сходових клітинах, влаштовані козирки перед входом в під’їзди. А цього року в їхньому дворі тривають роботи по укладанню новенького асфальту із встановленням бордюрів.

«Прибудинкових територій, які потребують ремонту, у місті ще дуже багато. Тому вибрати черговість дуже важко. Але ми робимо так, щоб ці роботи в проводились кожному мікрорайоні міста. Ми маємо відповідний план і поступово приводимо в порядок двори багатоповерхівок», - говорить міський голова Володимир Гройсман.



Переглядів: 4527
Поширень: 0