Напад було здійснено біля будинку, де проживають потерпілі. Жінку з тілесними ушкодженнями госпіталізували до районної лікарні, де вона перебувала 2 дні. Згідно акту попереднього судово-медичного огляду тілесні ушкодження, які отримали потерпілі відносяться до категорії легких з короткочасним розладом здоров’я.

Злочин викликав значний резонанс серед місцевого населення, адже громадськість міста пов’язує цей напад з активною громадською діяльністю Людмили Цибульської та її участю, зокрема, у судових процесах між діючим виконкомом мерії та колишнім міським головою, пов’язаних з продажем землі.

З метою встановлення осіб, причетних до злочину міліцією було організовано комплекс оперативно-розшукових та технічних заходів. На розшук злочинців орієнтували територіальні підрозділи органів внутрішніх справ.

В результаті 19 лютого правоохоронці затримали на території області трьох місцевих жителів, яких підозрюють у побитті Цибульської. Серед них – 33-річний раніше судимий за розбійний напад та два співучасники – віком 29 та 19 років. Усі троє непрацюючі.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб). Зловмисники затримані. Проводиться подальше розслідування та перевірка їх на причетність до інших злочинів.


Переглядів: 2952
Поширень: 0