6 липня о 6 год. в с. Пляцина водій автомобіля "Шкода", 1988 р.н., житель с. Кошаренці, на заокругленні дороги не впоравшись з керуванням з`їхав в кювет та перекинувся. Внаслідок ДТП, пасажирки автомобіля: 1993 р.н. та 1991 р.н., жителі с. Попівці, отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані в барську црл.

07 липня о 00.05 год. в МВ по телефону спецлінії "102" надійшло повідомлення про те, що на автошляху сполученням "Могилів - Подільський - Вінниця" неподалік с. озаринці не впоравшись з керуванням з\'їхав в кювет автомобіль "Део ланос", під керуванням жителя с. Супівка, в наслідок чого останній каретою швидкої медичної допомоги доставленний до Могилів-Подільської МТМО  в реанімаційне відділення. Дана інформація зареєстрована в ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України.

07 липня о 13.35 год. в МВ по телефону спецлінії "102" надійшло повідомлення про те, що на перехресті доріг "Могилів-Подільський-Уланів" та "Хмільник-Калинівка", сталась дорожньо –транспортна пригода за участю автомобілів "ВАЗ -2115" та "Мітцубіші". В результаті ДТП обидва водії та два пасажири цих автомобілів з тілесними ушкодженнями, отриманими в результаті дтп, доставлені в хмільницьку црл, для надання медичної допомоги.



Переглядів: 3060
Поширень: 0