Заступник начальника служби безпеки руху по автотранспорту трамвайно-тролейбусного управління Світлана Аксельрод зазначила, що з 11 липня рух маршрутки 2-Б подовжено до 24 години. «До нас звернувся народний депутат України Петро Олексійович Порошенко з проханням подовжити, згідно звернень людей, час руху маршрутки 2-Б до 24 години. Ми швидко відреагували і з 11 липня останні рейси маршруток у двох напрямках - ВПЗ та Площі Шкільної здійснюватимуться о 24 годині», - повідомила вона.

Самі ж користувачі задоволені такими змінами та тим, що були почутими, як народним депутатом, так і керівництвом міста, які миттєво відреагували на їх прохання.

Користувач маршруту 2-Б – Віталій схвалює подовження часу руху маршрутки. «Для мене це дуже зручно, тому що добиратись на фабрику (фабрика Roshen по вул.Липовецькій - авт.) можна у будь-який час і без запізнень потрапляти на робочу зміну», - сказав він.

Вінничанин Миколай, який також користується цією маршруткою, вважає такі зміни позитивними та досить заощадливими. «Те, що до 12 години ночі подовжили маршрут – це дуже зручно, адже вже не потрібно викликати таксі щоб добратись додому. Якби ще й муніципальний транспорт (трамваї або тролейбуси-авт.) пустили в цей район, тому що зранку в «час пік» дуже багато людей, - взагалі ідеально було б», - сказав він.

Помічник народного депутата України Петра Порошенка - Людмила Яценко розповіла, що у Вінниці працює дві громадські приймальні народного депутата Петра Порошенка і усі мешканці м.Вінниці та Вінницького району можуть звернутись зі своїми проблемами. «Люди звертаються з різних проблем, але на сьогодні подовження часу руху маршрутки 2-Б було актуальним. Зважаючи на те, що Хутір Шевченка є не в достатній мірі забезпечений транспортом і з цього приводу було багато нарікань, мешканці звернулись з листом до народного депутата, а Петро Олексійович вже звернувся до комунального підприємства «Трамвайно-тролейбусне управління». Звичайно, питання вирішено було дуже швидко, відреагували на це звернення миттєво, і ми маємо позитивний результат - мешканці в нічний час можуть спокійно добиратись додому», - сказала Яценко.

Вона зазначила, що громадські приймальні народного депутат Петра Порошенка двічі на тиждень з 10 до 15 години працюють з людьми – щосереди прийоми проводяться у Староміському райвиконкомі (3-й поверх 305 кімната) та щочетверга в Замостянському райвиконкомі.

- Звернень дуже багато, в місяць близько 100 чоловік звертаються лише в одну приймальню. Ми допомагаємо вирішувати проблеми людей, які до нас звертаються, - додала помічник народного депутат Петра Порошенка.



Переглядів: 1146
Поширень: 0