12 липня о 12.10 год. в м. Вінниці на перехресті вулиць Московська-Д.Нечая, водій вантажного автомобіля із маніпулятором "Мітцубіші Кантер" , житель Російської Федерації Тюменської області допустив наїзд на пенсіонера, 1939 р.н., жителя с. Лука Мелешківська Вінницького району, який переходив проїжджу часину дороги по пішохідному переходу. Внаслідок ДТП, останній отримав важкі травми, після чого госпіталізований в реанімаційне відділення № 1 шмд мкл. Наступного дня 13 липня чоловік помер в лікарні. Дана інформація зареєстрована в ЄРДР, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 286 КК України.

Цього ж дня о 23.30 год. в с. Якушинці по вул Колгоспній водій автомобіля "Фіат-Рунто" житель м. Вінниці допустив наїзд на пішохода , 1983 р.н., жителя. с. Якушинці, який рухався на зустріч автомобілю по лівій стороні дороги. Внаслідок ДТП, останній отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в мкл № 2 м. Вінниці.

13 липня о 23.20 год. в РВ по телефону спецлінії "102" надійшло повідомлення про те, що на автодорозі сполученням смт. Рудниця - с. Попелюхи неподалік переїзду, водій автомобіля "ВАЗ- 2109" житель смт. Піщанка, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на причіп автомобіля "КАМАЗ" . Внаслідок ДТП водій госпіталізований до хірургічного відділення піщанської црл.

14 липня сталися дві аварії, в яких постраждали неповнолітні.

14 липня о 7.00 год. в смт. Піщанка водій скутера , 1998 р.н., місцевий житель, не справився з керуванням та перекинувся. Внаслідок дтп із діагнозом: травма грудної клітини, ссадини в області коліна та передпліччя госпіталізований в црл.

14 липня о 20.45 год. в м. Немирів водій автомобіля "Фіат добло" місцевий житель, скоїв наїзд на ученицю ЗОШ м.Харьків, 1997 р.н., жительку цього ж міста, яка відпочивала у бабусі , пенсіонерки, жительки м. Немирів. Внаслідок ДТП дівчина з тілесними ушкодженнями у вигляді черепно-мозкової травми та струсу головного мозку госпіталізована в црл.

12 липня о 23.30 год. під час нагляду за дорожнім рухом в м. Ямпіль, працівниками ДПС по вул. Комінтерній був зупинений автомобіль "ВАЗ 21053" , червого кольору, під керуванням жителя с. Пороги, який в багажнику автомобіля перевозив 1500 пачок цигарок молдавського виробництва марки "ністру" без акцизних марок. Цигарки вилучено.

Цього ж дня під час несення служби на стаціонарному посту ДПС м. Немирів о 19.00 год. системою АРМ "Рубін" було зафіксовано автомобіль «ВАЗ 21063» під керуванням 38- річного водія, жителя м. Вінниця , який згідно бази даних знаходиться в угоні. Під час перевірки номерів кузова по системі "Угон" також підтвердилось, що даний транспортний засіб знаходиться в розшуку по системі "Угон". Даний автомобіль вилучено та поставлено на штраф майданчик.



Переглядів: 3293
Поширень: 0